Er zal binnen 24 uur een terugkoppeling worden gegeven naar het opgegeven e-mail adres

Bij iedere bestelling bij Maskque wordt een gedeelte gedoneerd aan een aantal goede doelen. 
In deze tijd is niet alleen belangrijk om de lokale ondernemers te supporten, het is uiteraard ook belangrijk om goede doelen die zich bezig houden met het corona virus een hart onder de riem te steken.

De doelen die Maskque steunt zijn

 

Rode Kruis 

Het Rode Kruis helpt tijdens de coronacrisis in Nederland met medische zorg, voedsel, onderdak en psychosociale hulp. Rode Kruis vrijwilligers ondersteunen zorginstellingen, huisartsenposten en GGD's en vervoeren coronapatiënten. Ook helpen zij met het uitdelen van voedselpakketten en boodschappenkaarten.

De Zonnebloem

De Zonnebloem draait al 72 jaar om mensen met een lichamelijke beperking. Voor hen zijn gewone, dagelijkse dingen niet altijd vanzelfsprekend.

Op een volwaardige manier meedoen aan de maatschappij is geen eenvoudige opgave. De Zonnebloem biedt oplossingen, en zet zich samen met ruim 33.000 vrijwilligers in voor alle mensen die door hun lichamelijke beperking in een sociaal isolement dreigen te komen. Wij organiseren uitstapjes, brengen bezoek aan huis en zorgen ervoor dat we contact houden. Zodat ze kunnen uitkijken naar iets leuks. Ook in tijden van corona laten wij ze niet zitten!