Er zal binnen 24 uur een terugkoppeling worden gegeven naar het opgegeven e-mail adres

Over Maskque

Welkom!

Mijn naam is Anouk Romsom, bedenker en oprichter van Maskque. Het corona virus heeft ook mij als zelfstandig ondernemer getroffen, het is een lastige tijd voor ons allemaal daarom moeten we dit samen doen.

Ik kwam op het idee toen ik iedereen met dezelfde blauwe medische mondmaskers zag en ik het een sober beeld vond. Daarom heb ik besloten om mondkapjes van hoge kwaliteit aan te bieden die niet alleen wasbaar zijn maar ook mogelijk met je eigen ontwerp.

Helaas is het vooralsnog verplicht om op de meeste plekken een mondmasker te dragen dus waarom niet met jouw eigen ontwerp, naam, logo of logo van je bedrijf.

Niet alleen straal je dan uniformiteit uit maar je kan ook een mooie boodschap over brengen met je mondmasker en extra reclame maken voor je bedrijf.

Omdat ik alle stappen van inkoop naar ontwerp, bedrukken en verzenden in eigen hand houd is bijna ieder ontwerp mogelijk en binnen een week bij jouw op de deurmat.

Omdat ik zelf in het hartje van Groningen woon en niet de stad leeg wil zien nadat de lockdown voorbij is, geef ik een korting voor bedrijven die in Groningen gevestigd zijn. Voor ieder ander met een bestelling van boven de drie bedrukte mondmaskers een aanbod op maat.